Naslovna > Salon

Salon

Salon je posebno uređen kako bi potakao maštu i pomogao Vam prilikom donošenja odluke ouređenju prostora, kako privatnog, tako i poslovnog. Uvjereni smo da će naše ideje za dizajn Vašeg kupatila, kuhinje i drugih prostora u kući i oko nje, uz izbor odgovarajućih sanitarija i namještaja u potpunosti odgovarati svakom pojedinačnom stilu. Svjesni smo da je svaki od naših kupaca drugačiji i jedna od onih stvari u kojima pronalazimo zadovoljstvo, jeste pomoć u odabiru onog što je pravo za Vas.

Naši kupci imaju izgrađen sopstveni stil i postavljene zahtjeve kada je u pitanju izgled prostora, bezobzira da li se radi o interijeru ili eksterijeru. Za njih luksuz je više od izgleda, on daje pravu vrijednost. Svojom kupovinom nastoje doprinijeti stvaranju osjećaja ugodnosti i luksuznosti okruženja putem jedinstvenog dizajna.

Ukoliko se želite dodatno informisati o proizvodima i uslugama koje nudimo, u okviru salona određen je pravi kutak za Vas. Možete pogledati razne uzorke proizvoda, odlučiti se za vizualnu interpretaciju Vaših ideja putem 3D programa, ali i dobiti stručan savjet i preporuku našeg osoblja.

Pozovite nas: 033/710-220
prodaja@katmar.ba

Prijavite se za newsletter i ne propustite najnovije informacije o proizvodima, ...

lokacija