Naslovna > Salon

Usluge

Vjerujemo da su znanje i predanost onome što radimo ključne za uspjeh. Svakodnevno pratimo, komuniciramo i odgovaramo na zahtjeve naših kupaca i dinamičnog okruženja, te s obzirom na nove zahtjeve vršimo edukaciju osoblja. Naš tim čine posvećene, edukovane i pouzdane osobe koje doprinose stvaranju međusobne kohezije, a samim tim rastu i razvoju kompanije.

Kupcima možemo ponuditi mogućnost projektovanja, nadogradnje, preuređenja, montaže i ugradnje naših proizvoda. Ukoliko želite izvršiti renoviranje svog stana, kuće ili poslovnog prostora, Katmar Tim Vam nudi uslugu montaže svojih proizvoda vrlo precizno, brzo i po fiksnim cijenama.
Pored zatvorenog, posjedujemo i otvoreno skladište. U mogućnosti smo lagerovato značajne količine proizvoda. Kontinuiranom optimizacijom skladišne logistike skraćujemo vrijeme dostave, poboljšavamo planiranje i upravljanje zalihama, te dovodimo do ključnog elementa poslovanja, kao i zadovoljstva kupaca.

Kao dodatnu pogodnost, kupcima pružamo garanciju na naše proizvode i usluge. Bilo da se radi o kamenu, keramici, opremi za kupatila, mozaiku ili drugim proizvodima i uslugama. Cilj nam je u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe i opravdati Vaše povjerenje.

Pozovite nas: 033/710-220
prodaja@katmar.ba

Prijavite se za newsletter i ne propustite najnovije informacije o proizvodima, ...

lokacija